Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Čistilo FlunaTec Gun Coating 300 ml

SLOFG03

visoko zmogljivo PTFE / keramično mazivo za vse vrste strelnega orožja in nožev.

22,90 €
Z DDV
Količina

Opis

Fluna Tec Gun je baziran na visoko zmogljivi tekoči keramiki, ki poleg odlične nege in zaščite orožja zagotavlja še vrsto tehničnih prednosti: znatno zmanjšuje trenje, kar omogoča gladko drsenje zaklepov in bolj gladko proženje, odporen je na drgnjenje, se ne cedi, zato trajno ščiti in konzervira orožje. Na dotik je suh in se ga z roko ne da obrisati, tudi v primeru, ko z roko držimo za cev orožja. Znoju ne dovoli prodreti do kovine, zato nudi bronuri popolno zaščito pred korozijo.

Fluna Tec Gun je brez barve in vonja, na površinah pa pušča lep, svilnato mat videz. Tudi starejše orožje bo po uporabi tega izdelka videti ponovno lepo. Fluna Tec Gun se lahko uporablja na skoraj vseh površinah kot npr.: jeklo, les (lakiran), izdelki iz gume, plastike in litega železa. Lahko ga uporabljamo tudi za površinsko zaščito srebrnih in zlatih izdelkov. Fluna Tec Gun ima številne tehničnih prednosti v primerjavi z drugimi izdelki za nego orožja. Pri nizkih temperaturah se viskoznost ne poveča, orožje deluje brezhibno tudi pri temperaturah do -40°C. Produkt ohranja svoje lastnosti celo pri temperaturi do +750 °C. Ima odlične drsne lastnosti, čeprav je površina na videz suha. Velika prednost tega izdelka je tudi v tem, da ne izhlapeva s površine orožja tudi po več sto strelih.

Fluna Tec Gun učinkovito preprečuje »lepljenje« gibljivih delov in zaradi tega upočasnjeno repetiranje orožja. Fluna Tec Gun se ne meša z ostanki smodnika in ne ustvarja šmira, kot se to dogaja pri klasičnih oljih. Fluna Tec Gun preprečuje ostankom smodnika, svinca, bakra, tombaka, da bi se lepili na orožje. Ob redni uporabi tega produkta pa je čiščenje in negovanje orožja mnogo hitrejše in enostavnejše.

Fluna Tec Gun se lahko uporablja samo na temeljito očiščenem orožju. Kovinski deli morajo biti popolnoma razmaščeni pred uporabo, tako da se lahko keramični delci oprimejo neposredno na jeklo. To najlažje storimo z Fluna Gun Degraser-jem Z uporabo razpršilca na površino orožja razpršimo tanek film, ki ga nato s krpo (krpe iz mikrovlaken so se pokazale kot najboljše) enakomerno razmažemo tako, da na orožju ostanek tanek sloj premaza. Fluna Tec Gun se bo posušil v roku 30 min, po 2 urah pa se bo v celoti utrdil.

Pred uporabo Fluna Tec Gun za zaščito cevi moramo cev prej temeljito očistiti. Fluna Tec Gun nanesemo na krpico in jo nato večkrat povlečemo skozi cev. Za zaščito orožja se priporoča uporabo izdelka v obliki razpršilca, za zaščito in obdelavo manjših delov pa priporočamo uporabo plastičnih stekleničk.

Podrobnosti
SLOFG03
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: KON7120

Spektiv Konuspot 20-60x80

Noteworthy optical and mechanical quality for this both visual and photographic instrument. KONUSPOT-80 joins a powerful zoom magnification (passing from 20x to 60x) to a large diameter giving high quality images.

Cena 350,00 €
Več
rok dobave 14 dni