Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Žaga Lovska Vital Gerber

FAC31002741

Kompaktna lovska žaga znamke Gerber.

27,95 €
Z DDV
Količina

Opis

Gerber Vital lovska žaga je zelo majhnih dimenzij in vas pri nošnji za pasom ne bo čisto nič ovirala. Inovativne oblike, stilsko dovršenim oranžnim ročajem in nabrušenim rezilom bo navdušila vse lovce. Priložen etui poskrbi, da je rezilo pokrito in na varnem mestu.

Zagotovljeno je, da to majhno orodje opravi točno to, čemur je namenjeno: z lahkoto prereže skozi še najtrše živalske kosti. Zaradi priročne oblike je lahko vedno pri roki vsakega lovca in pripravljena za takojšnjo uporabo.

Rezilo je nazobčano za optimalno žaganje, ukrivljena konica pa poskrbi, da pri opravljanju svojega dela ne poškodujemo mesa.

Dolžina rezila: 6.6 cm
Teža: 124,7 g
Ročaj: gumijasta prevleka

Podrobnosti
FAC31002741
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: ROS808823

Nož Victorinox Alpineer

Žepni nož Alpineer je preprost, zaradi tega ker bi življenje moralo biti enako. Ima izjemno močno veliko rezilo. Ekstra varen, enostavno odklepanje. 

Cena 27,00 €
Več
Ni na zalogi

SKU: CCM95466

Concentrated Yeast Powder Kvas 250g CCmoore

Koncentriran pivski kvas ima intenziven vonj in okus. Bogat je z vitamini selena , kalija  in B ter aminokislinami. Izredno topen v vodi,  naredi boili lažje prebavljiv, v glavnem dodatek, ki ne sme manjkat v vašem miksu. Ker je to naraven produkt, ni omejitve pri doziranju.

Cena 3,68 €
Več
Ni na zalogi