Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Moka Krillmeal 1kg

KCB1081002

Fina moka iz malih rakcov. 

8,00 €
Z DDV
Količina

Opis

Ima močno in prepoznavno aromo, sestavljen je iz 60% proteinov, omega 3 maščob in osnovnih aminokislin. Tekstura, ki jo da izdelani vabi dopušča večjo prepustnost vode, kar posledično pomeni, da je območje kjer riba zazna vabo večje.

Dodajanje: do 15% oziroma 150g/1kg celotne mase mešanice.

Za plovno in pol plovno vabo dodajte več kot 150g/1kg mase mešanice.

Podrobnosti
KCB1081002
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: CCM95466

Concentrated Yeast Powder Kvas 250g CCmoore

Koncentriran pivski kvas ima intenziven vonj in okus. Bogat je z vitamini selena , kalija  in B ter aminokislinami. Izredno topen v vodi,  naredi boili lažje prebavljiv, v glavnem dodatek, ki ne sme manjkat v vašem miksu. Ker je to naraven produkt, ni omejitve pri doziranju.

Cena 3,68 €
Več
Ni na zalogi

SKU: CCM92487

Soluble Fish Protein Lzero30 250gr

Soluble fish proteini so encimsko obdelane ribje beljakovine, popolnoma topne v vodi. Proteini vsebujejo močne prebavne encime, ogromno beljakovin in aminokislin, ki so potrebni za normalen krapov razvoj. Njegov slan okus, značilen močan vonj po ribi, v kombinaciji z popolno topnostjo stimulira ribe k hranjenju  v vseh letnih časih. Omejitev glede...

Cena 0,00 €
Več
Ni na zalogi

SKU: CCM90641

Moka Megablend Red 1kg CCmoore

Kvalitetna mešanica ptičje hrane, z grobo strukturo z dodatkom  barvila Carophyll red. Sestavljena je iz jajčnega biskvita in zdrobljenih semen nigra in konoplje. Vsebuje še olje, sladkor,  beljakovine, vitamine in minerale. Hrana ima tudi odlične vezivne lastnosti in jo lahko uporabljamo v vseh miksih. Doziranje do 30% na kilogram suhe mešanice.

Cena 6,57 €
Več
Ni na zalogi

SKU: CCM90868

Blood Plasma Powder 1kg CCmoore

Odlična krvna moka, kateri so odstranjena rdeča krvna telesa, da ne obarva vašega miksa in boile rjavo in je brez vonja in okusa. Moka je odlični trdilec in vezivo in jo lahko vključujemo v vse vrste miksov. Priporočeno doziranje v bazni miks, kjer želimo imeti zmerno trde boile od 30-60g/kg in za hook baite ali trde pop up boilie do 100g/kg.

Cena 33,42 €
Več
Ni na zalogi