Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Orodje žepno večnamensko Gerber

FAC31000013

Splice Pocket Tool - Black

Butterfly Opening Multi-Tool
25,00 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

This handy pocket tool is small in size, not in function. With a convenient butterfly open design and 8 useful components, this keychain ready mini tool is never too far out of reach.

Details:

    • Overall Length: 4.00"
    • Closed Length: 2.40"
    • Width Open: 3.50"
    • Width Closed: 1.00"
    • Blade Length: 1.50"
    • Weight: 2.50 oz.
    • Stainless Steel - Black

It's a bottle opener with about nine other tools. At least, that's one way to look at it! Nip it, clip it or snip it with the new Splice scissors. The Splice gives you more than cutting capabilities thanks to a variety of handy tools.

Podrobnosti
FAC31000013
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: FAC31003345

Orodje SUSPENSION NXT Multi-Tool Gerber

Gerber Suspension NXT je nova, izboljšana verzija predhodnika Gerber Suspension. Pohvali se lahko s 15 orodji, vzmetne klešče, delno nazobčan nož, različni izvijači in odpirači, pila, škarje, šilo in meter. Večnamensko orodje je težko 190 gramov in odprto dolgo 15,9 cm. Ima sponko za pas. Multi-tool Gerber ima 25 letno Garancijo.

Cena 59,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI832686

Orodje Leatherman Free T4, Srebrna

T4 enkrat in za zmeraj dokaže, da velika uporabnost prihaja v majhnih paketih. T4 je bil zasnovan tako, da ima vsa orodja T2 - skupaj s škarjami, pinceto in robustno pilo za vsakodnevno reševanje težav. Morda je preprosto Leathermanovo najbolj univerzalno orodje do sedaj. Priložena je tudi žepna zaponka za enostaven dostop. 

Cena 89,91 € Redna cena 99,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI831439

Orodje Leatherman Sidekick, Srebrna

Odlična izbira za uporabnike, ki se z Leathermanom srečujejo prvič. To priročno žepno orodje  ima vse funkcije, ki jih potrebujete za dokončanje projekta za zelo ugodno ceno. Priročna, zunaj dostopna rezila omogočajo, da lahko nož odprete samo z eno roko, zaobljeni ročaji pa omogočajo enostaven in zelo udoben oprijem. Narejen je iz nerjavečega jekla in...

Cena 99,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI832936

Orodje Leatherman Bond, Srebrna

Navdihnjen s strani prvega večnamenskega orodja Tima Leathermana - PST, Bond združuje minimalno zasnovo z zelo funkcionalnimi orodji za delo. Delovni konj iz nerjavečega jekla ponuja 14 bistvenih orodij, vključno s kleščami, trpežnim rezilom iz 420HC jekla in kompletom standardnih izvijačev. Ročaji Bonda so oblikovani tako, da omogočajo udoben oprijem med...

Cena 79,90 €
Več
Na zalogi