Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Kompas Konustar Green

KON4075

Profesionalen kompas italijanske znake Konus.

45,00 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis
  •  zelo točen in zanesljiv
  •  robustno kovinsko ohišje
  •  klinometer - za merjenje naklona in nagiba
  • vodni mwhurček - vodna tehtnica
  •  povečevalna lupa
Podrobnosti
KON4075
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: HATMOD13555

Znamka: HATSAN arms

Zračna puška mod. 135 5,5 cal, Hatsan

Lepota, eleganca in moč. Hatsanova najmočnejša serija pušk tudi s klasičnim elegantnim orehovim kopitom. nastavljivo proženje, sisem za zmanjšanje odsunov in pa dvojne montaže za fiskiranje optike so karaktristike, ki jih druge znamke ne dosežejo. Hatsan, pa kot smo že vajeni, ponudi vse to po nepremagljivih cenah.

Cena 320,00 €
Več
Na zalogi

SKU: CCM90868

Blood Plasma Powder 1kg CCmoore

Odlična krvna moka, kateri so odstranjena rdeča krvna telesa, da ne obarva vašega miksa in boile rjavo in je brez vonja in okusa. Moka je odlični trdilec in vezivo in jo lahko vključujemo v vse vrste miksov. Priporočeno doziranje v bazni miks, kjer želimo imeti zmerno trde boile od 30-60g/kg in za hook baite ali trde pop up boilie do 100g/kg.

Cena 33,42 €
Več
Ni na zalogi

SKU: SWAZ6I16244AI

Daljnogled Z6i 1-6x24 gen. II, 4A-I, Swarovski

Daljnogledi Swarovski ponujajo sam vrh ponudbe med daljnogledi. Serija Z6i je njihova vstopna serija, ki prinaša neprekosljivo kvaliteto po dostopni ceni. Model sodi med najboljše lovske strelne daljnoglede za uporabo na pogonih ter pri lovu v gozdu, ko je potrebno maksimalno vidno polje. Hkrati pri 6x povečavi in odlično optiko z lahkoto omogoča tudi...

Cena 1.872,00 € Redna cena 2.080,00 €
Več
Na zalogi

SKU: CCM96959

Moka Melasa 1kg CCmoore

Skorajda ni vabe, ki bi bila tako atraktivna in tako dobra kot je  melasa, ter cenovno ugodna. Melasa vsebuje visoko vsebnostjo sladkorja, vitaminov in prostih aminokislin. Uporabljamo jo lahko v  vseh vrstah miksov, v peletim , stick, spod miksih, praškastih hranah, ter v vseh letnih časih. Glede doziranja ni omejitve ker je to popolnoma naraven proizvod.

Cena 2,01 €
Več
Ni na zalogi