Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

  • -85,40 €

Camera Boly Guard SG880MK, 14M HD (mms+email)

SLO003768

Lovska kamera z možnostjo upravljanja na daljavo in pošiljanja MMS na mobitel ali na e-mail. Kamera je primerna za nadzor lovišča, krmišč, doma, vikenda, gradbišča itd.

379,00 €
293,60 € Prihranek 85,40 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

Lastnosti:

3G hitrost, podpira vsa omrežjal 4G/3G/2G
Potografije visoke resolucije 14MP in video v HD ločljivosti 720P HD
Pošlje MMS na mobilni telefon ali email
30m razdalja detekcije
25 m razdalja osvetlitve z nevidnimi diodami
na voljo brezplačna aplikacija za pametne telefone Android in IPhone
upravljanje kamere na daljavo

Podrobnosti:

Lovska kamera slika v visoki resoluciji 14 MPix in zajema video posnetek v HD ločljivosti z zvokom. Kamera deluje v vseh najhitrejših omrežjih, kar zagotavlja sprejemanje slik v realnem času.
Samodejna kamera ponoči koristi IR nevidno osvetlitev z diodami 940nm. V temi je popolnoma neopazna za živali in ljudi. Zaradi smogljivih IR diod, je ponoči doseg nevidne osvetlitve in zato kvalitetne slike vse do 25m. V trenutku nastanka slike, to samodejno pošlje preko MMS sporočila na izbrane tel. številke (do 4 različne št.) ali na več elektronskih naslovov.

NOVO! Prejemanje slike na zahtevo, ki jo oddamo preko SMS sporočila! Ta enkratna funkcija nam pride zelo prav, kadar želimo nadzorovati večje in kameri oddaljene površine, ki jih senzor gibanja ne doseže več. Kamero lahko postavimo na veliko oddaljenost površine, ki jo želimo nadzorovati. Ko želimo videti, kaj se tam ob doloženi uri dogaja, pošljemo SMS z ukazom #t# in kamera nam bo takoj posnela in poslala sliko. Primer praktične uporabe je, ko želimo nadzorovati velik pašnik in nas ob določenii uri zanima, kaj se na njem pase, na razdalji 100m. Kameri pošljemo ukaz in ta nam vrne sliko trenutnega dogajanja, tudi tistega, ki je izven dosega senzorja gibanja.

Ima podaljšano, gibljivo anteno za brezhibno delovanje v področjih s šibkejšim GSM signalom. Senzor gibanja zaznava vse do razdalje 30m. Odlično kvaliteto podnevi barvnih in ponoči črnobelih slik omogoča 14 milijonov slikovnih točk zmogljiv senzor. Na sliki je zabeležen čas nastanka slike, temperatura okolice in lunina mena. Za lažjo usmeritev kamere, je vgrajem laserski usmerjevalec. Podpira do 32MB velike SD pomnilne kartice. Za samodejno pošiljanje slik potrebuje SIM kartico poljubnega operaterja. Za delovanje potrebuje 4 standardne AA baterije (lahko tudi polnilne), za povečanje avtonomije delovanja pa lahko vstavite 8 AA baterij ali kamero priključite na zunanje 6V napajanje. Boly Guard MMS kamera je zelo majhna, kompaktna, dimenzij: 130 x 800 x 45mm.

Upravljamo jo z brezžičnim daljincem ali na daljavo z brezplačno aplikacijo BGTools za vse pametne telefone.

Kamera je primerna za nadzor lovišča, krmišč, doma, vikenda, gradbišča itd., saj je odporna na vse vremenske vplive. Vsak trenutek boste obveščeni o dogajanju v območju njenega nadzora. 1 LETO GARANCIJE!

Podrobnosti
SLO003768
16 drugi izdelki v isti kategoriji: