Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Piščal za Divjega Prašiča Nordik Boar

SNE587203

Piščal zasnovana za privabljanje divjih prašičev.

44,90 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis


Piščalka Nordik Boar je specialno izdelana za klicanje prašičev. Zvok, ki ga piščalka proizvaja je zvok, ki ga prašiči izvajajo pri hranjenju. Ta piščalka prepriča prašiče, da je v bližini še ena skupina prašičev in jim daje pogum, da se približa tej skupini hitro in neboječe.

Piščalka je zelo enostavna za uporabo. Razširite spodnji del piščalke in postavite ustnik v vaše ustnice. Pihnite kratke udarce zraka večkrat z različnimi premori med vsakim pihanjem, da naredite zvok godrnjanja. Pazite, da ne pljuvate v piščalko. Pri pihanju uporabljajte tudi svoje roke in sicer odpirajte in zapirajte roke pri začetku piščalke ter tako oblikujte najboljši zvok.

Piščalka je relativno majhna, vsekakor pa manjša od prejšnjih, starejših izvedb, saj v neraztegnjenem stanju meri le cca 20 cm. Piščalko mora imeti vsak resen "prašičar" oz. lovec na te najbolj pogumne in prebrisane živali v naših loviščih.

Podrobnosti
SNE587203
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: ANC5126

Znamka: Češka Zbrojovka

Puška CZ 457 LRP Black .22lr

Najvišji model iz serije CZ 457 Long Range Precision. To match puško odlikuje odlična varmint kanelirana cev z match ležiščem naboja in nastavljivo kopito. Nameščeno ima že picatinny 25 MOA letev in kompenzator na ustju cevi.

Cena 1.274,90 €
Več
Na zalogi